Leuk dat u onze website bezoekt!

Zaterdag 12 oktober 2019 hopen wij u weer te mogen verwelkomen op onze Ambachtelijke Herfstmarkt!

Net als voorgaande jaren is er op 12 oktober 2019 weer de "Gezelligste herfstmarkt van de Betuwe". Wij hebben het programma rond en denken dat we, net als voorgaande edities, weer een leuk een afwisselend programma hebben weten te organiseren.

Er is weer een gezellige braderie met 60 kramen welke hoofdzakelijk bestaat uit nieuwe producten. Het assortiment is zeer uitgebreid zoals bijvoorbeeld rookworsten, dierenbenodigdheden, fleecevesten, woonaccessoires, sieraden, kinderkleding, lederwaren en damesmode. Echt voor ieder wat wils.

Maar naast de braderie zijn er ook weer veel ambachten, oa. glas-in-lood, houtbewerken, Fries houtsnijwerk, tingieten, schilderen etc, te bewonderen op het altijd gezellige middenterrein.

Daarnaast organiseren wij gedurende de dag demonstraties en muzikale optredens om nog meer sfeer aan het evenement te geven. Ook voor de kinderen zal er weer veel vermaak zijn.

Aan het programma voor dit jaar wordt nog hard gewerkt, Maar het programma van afgelopen jaar kunt u zien op de pagina Programma.

Onderstaand een sfeerimpressie van de afgelopen jaren.